Trabzonspor’da transferde son durum – Haber61’e açıkladı

Trabzonspor’da transfer gündemi sürüyor.

Trabzonspor’da transferde son durum – Haber61’e açıkladı

Haber61 – Spor Servisi – Tuncay Lakot – Trabzonspor Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı kampla sürdürüyor.

Kamp devam ederken bir yandan da takımın eksik yönlerinin takviye edilmesi için transfer çalışmaları sürüyor. Öncelikli olarak savunma bölgesine transfer yapmayı planlayan bordo mavililerde Başkan Danışmanı Özkan Sümer Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

UMUTLU OLDUĞUMUZU SÖYLEYEMEYİZ

Transfer konusunda tespitlerin devam ettiği belirten Özkan Sümer, “Adaylarımız çok ama katılım konusunda çok umutlu olduğumuzu söyleyemeyiz. Biz, bize katılacak oyuncuyu maliyeti düşük olacak şekilde bize katılmasını sağlamak istiyoruz. Hem iyi oyuncu olacak hem de maliyeti düşük olacak. O bakımdan iş biraz zor. Bize uygun olması gerekir. Yüksek maliyetli oyuncuyu kendimize katacağız diye bir durum yok ama tespitler devam ediyor” dedi.

YERLİ YABANCI AYRIMI YAPMIYORUZ

Almayı planladıkları oyuncularda yerli-yabancı ayrımı yapmadıklarını sözlerine ekleyen Sümer, “Yabancı ayrımı yapmıyoruz, yeter ki bu ihtiyacı karşılayalım ama takdir edersiniz ki aradığımız mevkideki yerli oyuncular yabancı oyunculardan daha maliyetli. Çünkü az sayıda oyuncu var. Bizim ihtiyaç duyduğumuz kaliteye dönük olarak değerlendirdik mi daha bir zor şartlar karşımıza çıkıyor” şeklinde konuştu.

TRANSFERLER KAMPA YETİŞECEK Mİ?

Özkan Sümer, transferlerin kampa yetişip yetişemeyeceği konusunda kendisine yönelttiğimiz soru üzerine “Mevcut duruma genel olarak bakmak lazım. Dünya kupası olduğundan ligler bu dönem yok, oyuncuyu izleyip alma şansın yok. Ya daha önceki bilgiyi kullanma ya da referanslardan yararlanma söz konusu. Bu da çok tatmin edici bir şey değil, yani bunun yolu kampın bir noktasından sonra ya da bitişine göre oyuncu kadroya katabiliriz. Mevcut şartlar böyle bir zorluğu karşımıza getiriyor” ifadelerini kullandı.

BURAK YILMAZ’LA GÖRÜŞMEDİM

Öte yandan Özkan Sümer Burak Yılmaz ile kampa katılmadan önce hiç görüşmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor