Trabzonspor’da transferde son durum! - Görüşmeler devam ediyor!

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer ve mali durum konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Trabzonspor’da transferde son durum! - Görüşmeler devam ediyor!

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un Süper Lig’in 25. Haftasında oynadığı ve sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldığı karşılaşması sonrası Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlıu “Çalışmalar, görüşmeler ve tespitler devam ediyor” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında konuşan Ağaoğlu “Onlar bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar, Tespitler görüşmeler devam ediyor.  Süreç içerisinde kimle görüştüğümüz söylenmez ama her türlü çalışma sürtüyor. Transfer yasağına gelince, yasak gelip kapıya dayandıkça, Allah’ta bize güç veriyor, o arada bir el geliyor, son gün belki de son saat bir hamle yapıyoruz o dosyayı gündemden kaldırıyoruz ama ardı arkası kesilmiyor bunların.” İfadelerini kullandı. 

HER GÜN YENİ BİR DOSYA

Yönetime geldiklerinden bu yana her gün yeni bir dosya ile karşılaştıklarını belirten Ağaoğlu “Geldiğimizden beri ödediğimiz rakam 450 milyon. Aldığımızda borç 1 Milyardı şimdi de aynı. Ciddi bir kur farkı yedik. 80-90 milyon karda olması gerekirken aynı duruyor. Bir kuruş geliri yok kulübün. Forma geliri yok, Sponsor geliri yok, seyirci geliri yok, yayıncı kuruluş geliri yok ama buna rağmen ödenen para 450 Milyon. %40 civarını kredi kullandık. Gerisini oyuncu satışlarından, farklı alanlardan elde ettik. Ciddi ödemelerle karşı karşıyayız. En önemlisi FiFA ve TFF deki dosyalar. Bu mücadeleye devam edeceğiz kimsenin şüphesi olması. Sahaya baktığınız zaman futbolcuların galibiyet için gösterdiği çabayı görüyorsunuz, ekonomik anlamda da durum farklı değil.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor