Trabzonspor'da transferde forvet ateşi! İşte son gelişmeler

Trabzonspor'da transferde forvet konusunda yoğun çalışmalar var.

Trabzonspor'da transferde forvet ateşi! İşte son gelişmeler

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan Maxi Gomez'den beklenen verimi alamayınca, Uruguaylı oyuncu için yeni bir rota çizdi. İspanya'nın Cadiz takımına kiralanan ve bu sezon gol ya da asist üretemeyen Gomez için, bordo-mavili yönetim menajerine gelecek sezon için de yeni bir takım arayışına çıkmasını önerdi. 2025'e kadar sözleşmesi olan Gomez'in Trabzonspor'a dönmesi beklenmiyor.

Trabzonspor, ayrıca, transferde geçen yıl istediği sonucu alamadığı Bruno Petkovic için yeniden harekete geçti. Hırvat forvetle bu hafta başlayacak resmi temasların ardından, oyuncuyu ikna edebilmesi durumunda Dinamo Zagreb'e serbest kalma bedeli olarak 2.5 milyon Euro ödemeyi planlıyor.

Öte yandan, Trabzonspor’un hedefindeki bir diğer isim olan Dragus için ise bekleyiş süreci başladı. Oyuncunun mevcut kulübü yüksek bir bonservis bedeli talep etse de, Trabzonspor’un aldığı son bilgilere göre Gaziantep FK'nın ligden düşmesi durumunda Dragus serbest oyuncu statüsüne geçecek. Bu gelişme üzerine Trabzonspor yönetimi, sezon sonunu beklemeye karar verdi. Gaziantep FK, ligde kalmayı başarırsa, Dragus için istenen 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli masaya yeniden gelecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor