Trabzonspor'da transfer yattı!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaparken transfer konusuna da değindi.   "Çok zorunlu olmazsa transfer yapmayacağız" diyen Muharrem Usta, "Belki bir kişi, takasla yapabiliriz ama sezon sonunda revizyona

Trabzonspor'da transfer yattı!
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaparken transfer konusuna da değindi.
 
"Çok zorunlu olmazsa transfer yapmayacağız" diyen Muharrem Usta, "Belki bir kişi, takasla yapabiliriz ama sezon sonunda revizyona ihtiyaç var. Scout ekibiyle düzgün tarayarak, sezon sonu en yüksek isabetle gelecek sene yükselme dönemine geçiş yapmalıyız" ifadelerini kullandı.Başkan Usta, oyuncuların alacakları konusunda şubat ayından itibaren düzenli ödemelere geçeceklerini kaydetti. Başarıyı hep birlikte yakalayacaklarını belirten Usta, şunları kaydetti:"Hami hocanın sırtında değil bu başarıyı veya başarısızlığı yakalamak. Geleceğiz sezon sonu tekrar oturacağız. Şimdi ne yapıyoruz, bir sene daha devam ediyoruz, edeceğiz. Sezon sonu oturacağız. Çeşitli sorunlarımız var, planları birlikte yapacağız. Hocamızın sağında solunda, her tarafında olacağız. Hami hocama başarılar diliyorum. Sadi hocam geldiğimizde altyapının başındaydı, onunla devam ettik. Altyapıyı istiyor, hep özlüyor. Onun da elinden gelenin en iyisini yaptığından eminim."Trabzonspor'un sezon başında futbolcu bütçesinin vergiler dahil 155 milyon lira olduğunu vurgulayan Usta, "Güncel rakam ise 100 milyon liradayız. Hedef 100 de değil, yaklaşık 85 milyon liralar" değerlendirmesinde bulundu.
 
- Sol bek ve santrafor transferi
 
"Transfer mümkünse yapmayacağız" diyen Muharrem Usta, sözlerini şöyle tamamladı:"Belki sol bekte takas yöntemiyle ücret ödemeden değiş tokuş yapabiliriz. O da olmak zorunda değil, olabilir. İkincisi santrfor bölgesi. Dünyada kimse ara dönemde iyi oyuncusunu vermez, çok da isabetli transfer olmaz. Bizde ismi geçen değerli bir oyuncu var Trabzonlu Muhammet var. Bizimle de Trabzonspor ile görüşmeleri var. O konuda da kesin olarak sonuca varılmış herhangi bir şey yok. Teknik heyetle bugün konuşacağız yine. Bugün belki solbekle veya öyle bir şey olabilir, hiçbirisi de olmayabilir. Keşke Trabzonspor'un derdi 2-3 tane oyuncu olsa da alsak bitirsek. Bu kadar da basit olsa."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler