Trabzonspor'da transfer karmaşası!

Trabzonspor’un Trabzon’a getirerek sağlık kontrolünden geçirdikten sonra iptal olan Samba transferi ilginç iddiaları gündeme getirdi. Trabzon’da yapılan kontrolleri temiz çıkan Samba’nın daha önceki sakatlıklarından Şota’nın tedirgin olduğu için transferi

Trabzonspor'da transfer karmaşası!

Trabzonspor’un Trabzon’a getirerek sağlık kontrolünden geçirdikten sonra iptal olan Samba transferi ilginç iddiaları gündeme getirdi.

Trabzon’da yapılan kontrolleri temiz çıkan Samba’nın daha önceki sakatlıklarından Şota’nın tedirgin olduğu için transferin gerçekleşmediği ifade edilirken bu gelişme birçok soruyu da beraberinde getirdi.

Samba’nın Trabzon’a getirildikten sonra Şota tarafından veto edilmesi “transferin genç teknik adamın bilgisi dışında mı yapılıyor?” sorusunu öne çıkardı. 2 yılda yaklaşık 40 transfer yapan yönetimin bu sezon da transferleri teknik heyetin dışında yalnızca menajerlerin önerileriyle mi gerçekleştirdiği de merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor