Trabzonspor'da transfer harekatı! Bjelica da devreye girdi

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Bjelica'nın istediği Hırvat oyuncular için temaslarını devam ettiriyor.

Trabzonspor'da transfer harekatı! Bjelica da devreye girdi

Trabzonspor’un hocası Nenad Bjelica, yaz döneminde Hırvat piyasasından bazı isimleri takıma kazandırmayı planlıyor. Başarılı teknik adam, daha önce birlikte çalıştığı oyuncular üzerinden ilerlerken, öncelikle hedefler; Bruno Petkovic ve Mislav Orsic.

Önceki gün her iki yıldızla görüştüklerini doğrulayan Bjelica, Trabzonspor Yönetimi’nden müjdeli haberi bekliyor. Dinamo Zagreb ile 1 yıl kontratı kalan Petkovic, kulübünün yeni sözleşme teklifini kabul etmedi. Hırvat ekibi şimdilik yüksekten uçarken, 4-5 milyon Euro arası bonservis istiyor.

Trabzonspor ise maksimum 2 milyon Euro’ya çıkacak. Petkovic ayrılmak istediği için Bordo-Mavililer süreci takip etme ve bekleme kararı aldı. Orsic konusunda ise sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dinamo Zagreb, Ocak ayında 6 milyon Euro’ya Southampton’a sattığı yıldız kanat oyuncusunu geri almak istiyor. Ancak 30 yaşındaki futbolcunun maaş talebini karşılamaları imkansız. Southampton, Premier Lig’den düştüğü için Orsic’i gönderecek. Hırvat ekibi, 3 milyon Euro civarındaki bonservis taksidini almayıp İngiliz kulübünü ikna etmeye çalışsa da, Orsic’in 2 milyon Euro’nun üzerindeki yıllık ücretini veremiyorlar. Yıldız futbolcu da maaşında indirim yapmıyor.

Bjelica, eski öğrencisiyle bizzat görüşüp Trabzonspor’a gelmesi için ikna etmeye çalışırken, Bordo-Mavili yönetim de Southampton ile temasta. Fırtına, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle işi bitirmek amacında. Pazarlıklarda bir başka önemli detay daha var... Southampton’ın sahibi olan şirket, Göztepe Kulübü’nün de yüzde 70’lik hissesini elinde bulunduruyor. Görüşmelerde, Enis Destan ve Batuhan Kör gibi toplamda 3 genç yıldız adayının İzmir ekibine gönderilmesi de konuşuluyor. Trabzonspor Yönetimi bu hamlesiyle pazarlıklarda elini güçlendirmiş durumda.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor