Trabzonspor'da TOKİ krizi!

TOKİ'nin (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Trabzonspor yönetiminin yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatı fotoğraflarının çekilmesi için görevlendiği ekibe, stadın içine girmesine izin vermemesi, bordo mavili kulüpte tepkiye sebep oldu. FOTOĞRAF VE VİDE

Trabzonspor'da TOKİ krizi!
TOKİ'nin (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) Trabzonspor yönetiminin yapımı devam eden Akyazı Stadyumu inşaatı fotoğraflarının çekilmesi için görevlendiği ekibe, stadın içine girmesine izin vermemesi, bordo mavili kulüpte tepkiye sebep oldu.
 
FOTOĞRAF VE VİDEO ÇEKMEK İSTENDİ
 
İnşaatına 2 yıl önce başlandığında 2015-2016 sezonu başlangıcına yetişeceği bildirilen Akyazı Stadyumu’nun sezonun ancak 2'nci yarısında hizmete girmesinin planlandığı açıklanırken TOKİ ile Trabzonspor arasında yeni bir kriz daha ortaya çıktı. 
 
Stadyum inşaatının ilerleme aşamalarını hem kulübün dergisinde, hem de internet sitesinden zaman zaman taraftarlarına fotoğraf ve video görüntüleri eşliğinde duyuran Trabzonspor kulübü yetkilileri, daha önce aldığı izin uyarınca yine bir ekibi, fotoğraf çekimi için geçen ay inşaata gönderdi. Ancak stadyum görevlileri, bordo mavili kulübün ekibini iş güvenliği kuralları gereğince içeriye alamayacaklarını söyledi.
 
YÖNETİM BU DEFA DİLEKÇE VERDİ
 
Bunun üzerine stadyum inşaatından sorumlu yönetim kurulu üyesi Erol Ağaoğlu devreye girerek TOKİ’ye yeni bir izin yazısı yazdı. Ancak Daire Başkanı Ertuğrul Kurt adıyla bordo mavili kulübe gönderilen cevapta şu ifadeler kullanıldı:
 
"İlgili yazınızla yapımı devam eden Trabzon Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi inşaatı ile ilgili imalatların fotoğrafını çekmek istemektesiniz. Söz konusu işle ilgili olarak daha önce sahada yaşanan iş kazaları vakaları olduğundan dolayı, yasal süreç içinde bulunulduğundan, şantiyede çalışan sigortalı personel haricinde şantiye alanına başka kimse alınmayacağı hususunda, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim."
 
"KİMSE KENDİNİ YÜKSEK GÖRMESİN"
 
TOKİ’nin cevap yazısı üzerine adeta sinirlenen yönetici Erol İbrahimağaoğlu, sosyal medya hesabından olaya tepki gösterdi. TOKİ’nin cevap yazısını yayınlayan Erol Ağaoğlu, "Hiç kimse kendini taraftardan yüksek görmesin. Yapılan TOKİ stadı değildir. Yapılan Trabzonspor stadıdır (Nokta)."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler