Trabzonspor'da Terim ismi ciddiye bindi!

Bordo mavili kulüpte yönetimden Terim operasyonu

Trabzonspor'da Terim ismi ciddiye bindi!
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Trabzonspor'da kötü gidişatın faturasının Ersun Yanal'a çıkarılıp yolların ayrılmasının ardından merakla yeni teknik adamın kim olacağı bekleniyor.

Bu noktada Fatih Terim ismi üzerinde yönetimin ciddi şekilde çalışma yapmaya başladığı öğrenildi. Başkan Muharrem Usta'nın henüz resmi olarak Terim'e teklif yapmadığı ancak dolaylı yollardan nabız yokladığı bildirildi.

Başkan Usta'nın tecrübeli teknik adamın isteklerini karşılayabilecek bir teklif hazırlamaya çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Usta'nın, gerek menajerler gerekse de yakın isimler aracılığıyla Terim'in Trabzonspor'a gelip gelmeyeceği konusunda fikir edinmek istediği belirtildi. Başkan Usta'nın, Terim'in daha önce "Galatasaray dışında Türkiye'de yalnızca Trabzonspor'u çalıştırabilirim" söylemlerini kullanmasından etkilenerek bu girişimde bulunduğu öğrenildi. Başkanın kısa süre içerisinde Terim ile birebir görüşeceği ve bu hafta içinde konuya olumlu ya da olumsuz nokta koyacağı kaydedildi.

Öte yandan Milli Takım'la yollarını ayırdıktan sonra TFF'den aylık olarak 290 Bin Euro tazminat alan Terim'in herhangi bir takımla anlaşması durumunda bu hakkını kaybedeceğiniden dolayı Trabzonspor'un teklifine nasıl yakşalacağı da merak konusu oldu.

(Kaynak gösterilmeden kullanılamaz)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor