Trabzonspor'da telekonferans iddialarının perde arkası

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın telefonferans yöntemiyle Teknik Direktör Hami Mandıralı'dan sorgular nitelikte bilgi alması sonrasında Mandıralı'nın bu duruma tepki göstererek sinirlendiği haberleri gündeme oturdu. Hab

Trabzonspor'da telekonferans iddialarının perde arkası

Haber61.net - Spor Servisi - Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın telefonferans yöntemiyle Teknik Direktör Hami Mandıralı'dan sorgular nitelikte bilgi alması sonrasında Mandıralı'nın bu duruma tepki göstererek sinirlendiği haberleri gündeme oturdu.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Başkan Muharrem Usta'nın hava muhalefeti nedeniyle Trabzon'a gelemediği için telekonferansla görüşmeyi yaptığı ve Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın bu olaya tepki gösterdiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.

ERKAN ZENGİN İLE KOL KOLA

Ayrıca Mandıralı'nın yardımcısı Turgay Karslı ile Erkan Zengin arasında yaşandığı ileri sürülen tatsızlığın ise gerçekte farklı olduğu, Erkan'ın ailevi sorunları nedeniyle sıkıntılı olduğu ve Karslı ile dertleştiği belirtilirken, Hami Mandıralının konu ile ilgili olarak yardımcısı Turgay Karslı'dan bilgi aldığı gelen bilgiler arasında. 

Haber: Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor