Trabzonspor'da Tekelioğlu farkı

Trabzonspor'da Teknik direktör Shota Arveladze’nin görevinden ayrılmasından sonra takımın başına geçen Sadi Tekelioğlu, ilk günden itibaren futbolcularla kurduğu sinerji ile takıma ağırlığını koydu. Teknik direktör Shota Arveladze’nin ayrılmasının ardınd

Trabzonspor'da Tekelioğlu farkı

Trabzonspor'da Teknik direktör Shota Arveladze’nin görevinden ayrılmasından sonra takımın başına geçen Sadi Tekelioğlu, ilk günden itibaren futbolcularla kurduğu sinerji ile takıma ağırlığını koydu.

Teknik direktör Shota Arveladze’nin ayrılmasının ardından 14 yıl sonra tekrar A takımın başına geçen Trabzonspor Gençlik Geliştirme Teknik Sorumlusu Sadi Tekelioğlu, mütevazi havası ve tavırlarıyla bütün futbolcuları etkiledi.

Takımın başına geçtiği ilk günden itibaren futbolcularla toplu görüşmeler yapmasının yanı sıra tek tek de oyuncularıyla bir araya gelen tecrübeli teknik adam, babacan tavırlarıyla kısa zamanda futbolcuların sevgisini kazandı.

Futbolculara oyun felsefesini anlatırken net cümleler ve ifadeler kullanan Tekelioğlu, alt yapıdaki görevi nedeniyle dünya futbolundaki gelişmeleri yakından takip etmesinin vermiş olduğu güvenle, birlikte olacakları dönemde neler yapacakları ve neleri yapmayacakları konusunda bilgiler vererek saha içinde nasıl bir oyuncu profili istediğini futbolculara aktardı.

Kaybetmekten yana hiç bir zaman korkmadığını oyuncularına aktaran tecrübeli teknik adam, “Ne kadar birlikte oluruz, olmayız bunu zaman gösterecek. Ama ben kaybetmekten hiçbir zaman korkmadım. Siz de korkmayın. Birlikte başaralı olamazsak sorumluluk benim, olursak başarı sizin. Burada kötü futbolcu yok. Sadece konsantrasyon ve motivasyon eksikliği var. Bunu da hep birlikte çalışarak aşacağız” diyerek oyunculara duyduğu güveni dile getirdi.

Tekelioğlu, milli takım kamplarında bulunan oyuncuların yokluğunda alt yapıdan bazı isimleri A takımla birlikte antrenmanlara çıkartarak genç oyunculara da kendilerini gösterme fırsatı verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor