Trabzonspor’da taraftar üzdü! Ortalamanın altında…

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Haber61’e özel açıklamalar yaptı.

Trabzonspor’da taraftar üzdü! Ortalamanın altında…

Haber61 - Spor Servisi

Ankara’da yapılan Trabzon Günleri’ne katılan Trabzon başkanı Ahmet Ağaoğlu “Taraftar ortalamamız düştü. Gelmiş olduğumuz noktayı şampiyonlukla değerlendirmemek lazım. Geleceğin temellerini atıyoruz, gelsinler zevk alsınlar” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu “İntikam söylemleri bize yakışan şeyler değil. Taraftar desteğimiz düştü. Ortalamamız 29 bindi 26 bine düştü. En son oynadığımız maç 21 bindi. Biz taraftar desteğiyle buralara geldik. Onu altımızdan çektiklerinde sıkıntılı günler yaşarız. Gelmiş olduğumuz noktayı sadece bir sıralamayla ve elde edilen skorlarla ve şampiyonlukla değerlendirmek yanlış. 2-3 sene sonra ligi domine edecek bir takımın temellerini atıyoruz. Gelsinler bundan zevk alsınlar.” Dedi.

Abdulkadir’in Bursaspor’a attığı golü canlı izleyenler çok şanslı diyen Ağaoğlu, 10 maçta bir oluyor deseler 10 maçın hepsine giderim diyerek “Cumartesi 4 diyorlar, Pazar günü 7 diyorlar saat oturtamadık bir türlü. Ama Cumartesi 4, köye gidecekler için iyi bir saat. Gelsin taraftarımız keyif alsınlar aynı şeyi futbolculara da söylüyorum ve oynadığınız oyundan keyif alın diyorum. Cumartesi günü bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler