Trabzonspor’da Taha Altıkardeş: “Bu anı bekliyordum”

Trabzonspor’un Alanyaspor’u 5-1 mağlup ettiği maç sonunda Taha Altıkardeş, bulduğu forma şansını o sözlerle değerlendirdi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 37. haftasında Alanyaspor’u 5-1’lik skor ile mağlup etmeyi başardı.

Fırtına’ya transfer olduğu günden bu yana bu anı beklediğini Haber61'e açıklayan Taha Altıkardeş, heyecanını şu şekilde ifade etti:

Mutlu ve gururluyum. Trabzonspor'a geldim günden bu yana bu anı bekliyordum. Trabzonspor ile çok büyük hayallerim var. Geçen sezon şampiyon olduk. 2 kupa kazandık. Önümüzdeki senelerde de şampiyon olmak istiyoruz.

Taraftarlarımızın önüne ilk kez çıktım. Onların desteğini oynamadığım dönemde de hissetim. Güzel bir performans sergilediğimi düşünüyorum. İnşallah devamı gelir.

Bu sezon istediğimiz gibi olmadı. İnişli çıkışlı oldu. İç sahadaki yenilmezlik serimiz vardı, maalesef onu bitirdik. İnşallah diğer sene daha iyi bir Trabzonspor izleteceğiz.

Başakşehir maçında da süre gelirse elimden geleni yapıp diğer seneye daha güçlü şekilde hazırlanmak istiyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor