Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun 12. haftasında kritik Corendon Alanyaspor mücadelesine hazırlanan Trabzonspor, çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Bordo-Mavili ekip, bugün saat 15.00'te Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir antrenman gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde yapılan idmanın ilk bölümünde teknik ısınma hareketlerine yer verildi. Futbolcular, ısınmanın ardından pas çalışması ve ardından 5'e 2 top kapma idmanıyla antrenmana devam etti. Günün çalışması, futbolcuların yoğun tempoda gerçekleştirdiği taktik ağırlıklı bölümle sona erdi.
Anthony Nwakaeme'den Büyük Sürpriz
Trabzonspor'da sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan tecrübeli kanat oyuncusu Anthony Nwakaeme, uzun süren tedavi sürecinin ardından takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Yıldız oyuncunun antrenmana katılması, hem teknik heyet hem de camia için moral kaynağı oldu.
Nwakaeme, sezonun 1. haftasında Kocaelispor ile oynanan karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Yapılan detaylı muayene ve MR görüntülemesi sonucunda Nijeryalı futbolcunun sol uyluk arka adelesi ve tendonunda yırtık, kanama ve yaygın ödem tespit edilmişti. Ligin ilk haftasında yaşadığı bu ciddi sakatlığın ardından 12. haftada takımla antrenmanlara başlaması, oyuncunun geri dönüş süreci için önemli bir adım olarak kaydedildi.

Kaynak:Haber 61