Trabzonspor'da sürpriz ayrılık gündemde! Yerine gelecek isim...

Trabzonspor'da ara transfer dönemi hareketliliği şimdiden başladı.

Nenad Bjelica ile sezona istediği gibi giriş yapamayan ve 8. hafta sonunda yollarını ayıran Trabzonspor, Abdullah Avcı göreve geldikten sonra saha sonuçlarını yoluna koymayı başarırken, transfer için de düğmeye bastı.

Yeni sezonun temellerini şimdiden etmeyi planlayan Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda stoper bölgesi için arayışa girdi.

STOPERE NİNO İDDİASI

Bordo mavililerin, Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı stoper Nino'yu gündemine aldığı öne sürüldü. İstikrarı ile ön plana çıkan ve Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren Nino'nun sözleşmesi Aralık 2024'te sona erecek. Trabzonspor'un, Fluminense'de takım kaptanı olarak görev yapan oyuncu için maliyet araştırması yaptığı ve şartların oluşması halinde teklifini resmi boyuta çevireceği ifade ediliyor.

nino-trabzonspor-001.webp

BANİYA'YA İTALYA'DAN TALİP

Trabzonspor'da Benkovic ve Fernandez ile yolların ayrılması gündeme gelirken, Baniya için de İtalya'dan bir takımın devreye girdiği öğrenildi.

Abdullah Avcı tarafından kulübeye çekilen Baniya'nın, uygun bir teklif gelmesi halinde satışına sıcak bakılıyor.

Baniya, bu sezon bordo mavili forma altında 14 resmi maçta 1 gollük katkı sağladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler