Trabzonspor'da süre bulmakta zorlanıyordu! Lille'de dikkat çeken Yusuf Yazıcı gelişmesi

Trabzonspor'da beklenen performansı veremeyen Yusuf Yazıcı, Lille'de yeni bir sayfa açmak üzere.

Trabzonspor'da süre bulmakta zorlanıyordu! Lille'de dikkat çeken Yusuf Yazıcı gelişmesi

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Trabzonspor forması giyen ancak bir türlü beklenen performansı veremeyen ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Yusuf Yazıcı, Lille'de yeni bir sayfa açmak istiyor.

Trabzonspor ile olan kiralık sözleşmesi sona erdikten sonra Fransız ekibine dönen ve takımdan ayrılacağı konuşulan Yusuf Yazıcı, Empoli ile oynanan hazırlık maçında ilk 11'de şans buldu.

Yusuf Yazıcı'ya şans veren Teknik Direktör Paulo Fonseca'nın, oyuncunun durumunu yakından takip ettiği ve performansına göre takımda kalması adına rapor sunabileceği ifade ediliyor.

YUSUF YAZICI'NIN TRABZONSPOR KARİYERİ

2022-2023 sezonunda Trabzonspor forması altında 20 resmi maçta forma giyen 26 yaşındaki 10 numara, 5 gol atıp 1 asist yapmıştı.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler