Trabzonspor'da Orsic'in yerine bir başka Hırvat mı geliyor? "Juventuslu oyuncu gündemde"

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Juventus forması giyen Hırvat sol kanadı gündemine aldığı öne sürüldü.

Trabzonspor'da Orsic'in yerine bir başka Hırvat mı geliyor? "Juventuslu oyuncu gündemde"

Nenad Bjelica'nın en çok istediği isim olan Orsic'in sezonu kapattığı haberiyle şoka uğrayan Bordo-mavili takım son olarak da Benkovic'in burnunun kırılması yönetimi başka isimlere yönlendirdi. Bu isimlerden bir tanesi de Juventus'a forma giyen Marko Pjaca olduğu iddia edildi.

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Mislav Orsic'in çapraz bağının yırtılması ve sezonu kapatması haberiyle yıkılan camia, yeni transfer için kolları sıvadı. Nenad Bjelica'nın onayını alan yönetim, Juventus'ta forma giyen deneyimli oyuncu Marko Pjaca'yı gündemine aldı.

YÖNETİM OYUNCUNUN ŞARTLARINI SORDU

Bordo-mavili takım sol kanat için Marko Pjaca ismini gündemine aldı. 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Juventus ile görüşmeyi planlayan yönetim, daha önce Torino ve Empoli'de kiralık olarak forma giyen Pjaca'nın şartlarını sordu.

Juventus, piyasa değeri 1.7 milyon Euro olan Pjaca için gelecek tekliflere sıcak bakıyor.

Kaynak:Sabah

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler