Trabzonspor’da stoper beklentisi - 3 isim ile yakın temas

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları sürerken stoper transferi bekleniyor.

Trabzonspor’da stoper beklentisi - 3 isim ile yakın temas

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya’da kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da gözler stoper transferine çevrildi.

2017-18 sezonun tamamlanmasıyla sözleşmeleri sona eren stoper oyuncuları Uğur Demirok, Jan Durica ile Tomas Hubocan ile sözleşme yenilemeyen ve yollarını ayıran bordo-mavililerde, bu oyunculardan doğan boşluğun halen doldurulamaması savunma hattında sıkıntı yaratıyor. 1 Temmuz’dan itibaren Slovenya’da kamp çalışmalarına devam eden bordo-mavililerin kamp kadrosunda stoper olarak sadece Mustafa Akbaş ile genç oyuncu Hüseyin Türkmen bulunuyor.

3 İSİM İLE YAKIN TEMAS

Stoper transferi için çalışmalarına hız veren yönetimin de Malaga’dan 30 yaşındaki Fransız oyuncu Bakary Kone, Dünya Kupası’nda İran Milli Takımı'nda da forma giyen Esteghlal FC takımının 22 yaşındaki oyuncusu Majid Hosseini ve Stuttgart’tan 26 yaşındaki Polonyalı oyuncu Marcin Kaminski ile yakın temasta olduğu öğrenildi. Stoper mevkii için en az iki takviye yapmayı düşünen bordo-mavililerin hafta içerisinde en az bir ismi Slovenya kampına dahil etmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler