Trabzonspor’da stoper arayışı sürüyor ilk aday o

Trabzonspor yeni sezon öncesi stoper mevkiine oyuncu arayışlarını hızlandırdı

Trabzonspor’da stoper arayışı sürüyor ilk aday o

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor bir yandan yeni sezon hazırlıklarını diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.


Bordo-mavili takım 50. Yıl Kuruluş yıl dönümü etkinliği kapsamında Deportivo Alaves karşısında 2-0 kazandığı maç sonunda stoper mevkiine oyuncu transferi yeniden gündeme geldi.

Bordo-Mavili yönetimin bu doğrultu da gündemlerinde olan Serdar Taşçı ile bir görüşme daha yapması ve bu transfer için zemin arayışına gireceği belirtildi. Spartak Moskova’da forma giyen Serdar Taşçı’nın da Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı Spartak Moskova takımının bu oyuncuyla ilgili kararının ardından transferin kesinlik kazanması bekleniyor.

Trabzonspor yönetimiyle Serdar arasında geçen görüşmeler sonrası oyuncunun 4 yıllık sözleşme istediği Trabzonspor’un ise bu oyuncu ile 2 yıllık bir sözleşme yapmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor