Trabzonspor’da stoper arayışı! İşte gündemdeki isim

Trabzonspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzonspor’da stoper arayışı! İşte gündemdeki isim

Trabzonspor yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Dün 5 futbolcu ile yollarını ayırdığını açıklayan bordo mavililerde Hosseini ile yolların ayrılmasını kesinleşmesinin ardından gözler savunma hattına yapılacak takviyeye çevrildi.

Abdullah Avcı önderliğindeki teknik heyet bütün alternatifleri en ince detayına kadar tarıyor.

Yapılan transfer listesinin üst sıralarında ise geçtiğimiz sezon Karagümrükspor’da kiralık oynayan Enzo Roco yer alıyor.

Trabzonspor’un Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Abdullah Avcı’nın eski öğrencisi Enzo Roco’yu transfer etmek için görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın şampiyonluk için alternatifli bir kadro kurmak istediği ve Enzo Roco’nun katkı sağlayacak bir oyuncu olacağını yönetime rapor ettiği belirtildi.

Bilindiği üzere Enzo Roco 2018 yılında Meksika ligi takımlarından Cruz Azul’dan Beşiktaş’a transfer olmuştu. Abdullah Avcı'nın Beşiktaş’ta çalıştığı dönemde forma giyen Enzo Roco daha sonra Karagümrükspor’a kiralandı.

Geçtiğimiz sezon forma giydiği Karagümrükspor’da 31 maça çıkan oyuncu 3 gol, 1 asist ile oynadı.

Haber61 - Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor