Trabzonspor’da sözleşmesi biten oyuncuların yerine arayış sürüyor

Trabzonspor’da sözleşmesi sona eren ve yolların ayrılacağı oyuncuların yerine arayışlarını sürdürüyor.

Trabzonspor’da sözleşmesi biten oyuncuların yerine arayış sürüyor

Haber61 – Spor Servisi - Tuncay Lakot - (Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz) - Trabzonspor Başkan Danışmanı Özkan Sümer Haber61’e yaptığı açıklamada sözleşmesi biten oyuncuların yerine yeni oyuncu arayışının sürdüğünü söyledi.

Sümer yaptığı açıklamada “Sözleşmesi bitmiş olan oyunculara durumları bildirildi. Devam etmeyeceğimiz durumu bildirildi ve onların yerine arayışımızda uzun bir zamandır devem ediyor. Bir tamamlamaya ihtiyaç var, onun için çalışıyoruz” dedi.

Yerli ve yabancı oyuncu gibi bir ayrıştırma yapmanın yanlış olduğunu belirten Sümer, “Yerli ve yabancı gibi bir ayrıştırma yapmayalım. İhtiyacımıza yönelik olarak çalışma yapıyoruz. Tabi arzumuz hem maliyet açısından, hem verimlilik açısından hem devamlılık açısından elbette ki kendi çocuklarımız. Bu 3 değer ancak kendi kaynaklarımızı kullandığımızda sağlanabiliyor.  Ama ihtiyaç olarak bazen çaresizlik seni dışarıya açıyor, dıştan temine çalışıyorsun. Buradaki en büyük değer yararlılık değeri. Dıştan olsun, içten olsun ihtiyacımızı karşılaması meselesi” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor