Trabzonspor'da Şota'dan oyuncularına uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galler Temsilcisi Bala Town'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Trabzonspor'un rakibi olan Lüksemburg takımı Differdange'nin küçümsenecek bir rakip olmadığını belirterek şunları söyledi:"Kolay r

Trabzonspor'da Şota'dan oyuncularına uyarı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galler Temsilcisi Bala Town'u eleyerek UEFA Avrupa Ligi 2'nci Ön Eleme Turu'nda Trabzonspor'un rakibi olan Lüksemburg takımı Differdange'nin küçümsenecek bir rakip olmadığını belirterek şunları söyledi:

"Kolay rakip yok. Rakibimizi küçümsemiyoruz. Dünyada çok iyi takımlar var ama kötü takım yok artık. Oynamadan hiçbir maç kazanılmıyor. Tüm dikkatimizle oynayacağız. Trabzonspor'da kalmak isteyen oyuncularımız için de iyi bir şans olacak. Aynı zamanda lig için de iyi bir hazırlık olacak."

'Evimizde galibiyetle başlamak istiyoruz'

Şota Arveladze, dün çekilen 2015-2016 sezonu lig fikstürüyle ilgili olarak ise, "Her takımla içeride ve dışarıda birer kez oynayacağız. Hiçbir avantajı ve dezavantajı yok. Yine kıyasıya şampiyonluk mücadelesinin yaşanacağı bir lig olacak. Rakiplerimiz kadar biz de bu yarışın içerisinde olacağız. Kendi sahamızda taraftarlarımızın da desteğiyle lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor