Trabzonspor'da Şota fırtınası

Spor Toto Süper Lig’e Bursaspor ve Beşiktaş gibi iki zirve adayı takımı yenerek çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’da Şota Arveladze ön plana çıkarıldı.    Kariyerinde yeni bir sayfa açarak bordo-mavili kulüpte teknik adamlık görevini devralan Şota,

Trabzonspor'da Şota fırtınası
Spor Toto Süper Lig’e Bursaspor ve Beşiktaş gibi iki zirve adayı takımı yenerek çok iyi bir başlangıç yapan Trabzonspor’da Şota Arveladze ön plana çıkarıldı. 
 
Kariyerinde yeni bir sayfa açarak bordo-mavili kulüpte teknik adamlık görevini devralan Şota, geldiği günden itibaren hem transfer çalışmalarında hem de kadro içerisinde önemli işler yaptı. 
 
M’Bia ve Okay’la orta sahada iyi bir 2’li kuran, Cavanda ve N’Doye gibi isimleri direkt takıma monte edip verim alan Şota alkış aldı. Kaptan Onur Kıvrak ile Erkan Zengin ile yaşanan krizi atlatan, Ersun Yanal ile sorunlar yaşayan Constant’ı da yeni transfer gibi ortaya çıkaran 42 yaşındaki antrenör, başarının zeminlerini hazırladı. 
 
Spor Toto Süper Lig’de ilk 2 haftayı galibiyetle geçen Trabzonspor, Şota yönetiminde son 5 sezon içindeki en iyi lig başlangıcını yaptı. En son, 2010-2011 sezonunda ilk 2 haftayı 2-0’lık Ankaragücü ve 3-2’lik Fenerbahçe galibiyetleriyle kapatan bordo-mavililer, daha sonraki 4 sezonda bu başarısını tekrarlayamamıştı. Karadeniz temsilcisi geçen sezon aynı dönemde 2 puan toplamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor