Trabzonspor'da sorun ne? Söz efsanelerde...

Trabzonspor'un Osmanlıspor'a mağlup olmasıyla eleştiriler tavan yaparken sorunun nerede olduğu araştırılmaya başladı. Bu noktada bordo mavililerin efsane isimleri de kulübün durumunu değerlendirdi. İşte yorumlar; İskender Günen ( Sabah) Şota'nın intiharı

Trabzonspor'da sorun ne? Söz efsanelerde...

Trabzonspor'un Osmanlıspor'a mağlup olmasıyla eleştiriler tavan yaparken sorunun nerede olduğu araştırılmaya başladı.

Bu noktada bordo mavililerin efsane isimleri de kulübün durumunu değerlendirdi.

İşte yorumlar;

İskender Günen ( Sabah)

Şota'nın intiharı

Şota Arvaladze acaba Osmanlıspor'un maçlarını seyretti mi? Bundan pek emin değilim. Çünkü seyretse dünkü 11 ile maça başlamaz diye düşünüyorum. Okay sakat, savunmanın önünde M'bia yanında Mehmet Ekici! Önde ise Yusuf,Erkan,Cardozo,Marin... Yani 5 savunmacı 5 hücumcu...

Serdar Bali(Star)

Şota Hocanın tecrübesizliği

Osmanlıspor'u Mehter Marşı gibi iki ileri bir geri oynar diye düşünen Şota, takımın tertibini de ne kadar yanlış yaptığını net olarak gördü. Trabzonspor, Süleyman'ın futbol bilgisine ve Şota'nın direktörlük tecrübesizliğine bırakılmayacak kadar büyüktür ve birisi bunu hatırlatmalıdır.

Fatih Tekke (Son Nokta)

Takımda sevgi yok

Bence Şota'nın ikinci yarıya öyle başlamaması gerekirdi. İkinci yarıda Alper'in oyundan alınıpYusuf'u bek pozisyonuna koyup forvet çiftlenebilirdi. Şota çok değerli bir insan , bazen hocalar sahaya da müdahale edemez, bu da o durumlardan biriydi. 10 kişi kalmış bir takıma karşı hiçbir oyuncunun ses çıkarmaması beni rahatsız etti.

Lemi Çelik(Bugün)

İstifa Edin

Teknik direktör Şota, Trabzonspor'a bir futbolcu olarak çok büyük katkılar sağladı ve başarılı da oldu. Ancak bir hoca olarak bekleneni veremedi. Süleyman Hurma'nın hocası oldu. Halbuki biz ondan Trabzonspor'un teknik direktörü olmasını beklerdik. Maalesef o futbol karakterini ortaya koyamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor