Trabzonspor'da Şok Marin Kararı!

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu uzun süre antremanlarda özel olarak ilgi gösterdiği ancak bir türlü formu yükselmeyen ve çalışmalarda isteksiz davranan Marko Marin'den vaz geçti gibi . Özellikle Aykut ile antremanda yaşadığı kavga'dan sonra p

Trabzonspor'da Şok Marin Kararı!

Trabzonspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu uzun süre antremanlarda özel olarak ilgi gösterdiği ancak bir türlü formu yükselmeyen ve çalışmalarda isteksiz davranan Marko Marin'den vaz geçti gibi . Özellikle Aykut ile antremanda yaşadığı kavga'dan sonra performansı iyice düşen Alman oyuncu, Teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun kendisine maçlarda verdiği şansı da iyi kullanamadı

  Tekeliioğlu Marin'i eskiden beri yakından takip ettiğini, bir ara hayal edilemeyecek bir yere kadar çıktığını ama sonra da büyük bir düşüş yaşadığını raporuna yazdı.

Tekelioğlu hazırladığı raporda, Belçika Ligi gibi yumuşak oynanan bir ligde başarılı olamayan Marin'in Süper Lig'de başarılı olacağını umarak, transfer etmenin ise hayal olduğunu iddia etti.

Tekelioğlu sezon başından beri beklentileri karşılayamayan Marin'i Trabzonspor'da kalması durumunda formsuzluğu nedeniyle kullanmayı düşünmediğini raporuna ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor