Trabzonspor'da Simon Banza zirveye ortak oldu
Trabzonsporlu Banza, Süper Lig'de gol krallığı yarışında Piatek ile ilk sırayı paylaşıyor.
Yayınlanma:
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Sivasspor'u konuk etti ve sahadan 4-0 galip ayrıldı.
Bordo mavilileri Sivasspor karşısında galibiyete taşıyan goller Batagov, Banza, Ozan Tufan ve Lundstram'dan geldi. Fırtına'da Banza, ikinci yarının ilk dakikalarında bir penaltı fırsatından yararlanamadı.
Banza krallığa ortak
Trabzonspor'da geride kalan 20 haftada 13 gol kaydeden deneyimli santrfor Banza, gol krallığı yarışında Başakşehirli Piatek ile gol sayısını eşitlemiş oldu.
Kariyerinde ilk olabilir
Simon Banza sezon sonunda gol krallığı yarışında ipi göğüsleyen isim olması halinde, kariyerinde ilk kez krallık tacını da giymiş olacak.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum