Trabzonspor'da sıkı yönetim - Trabzonspor haberleri

Spor Toto Süper Lig'de kritik bir sürece giren Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, deplasmanda oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi takımı yalnız bırakmama kararı aldı. Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak l

Trabzonspor'da sıkı yönetim - Trabzonspor haberleri

Spor Toto Süper Lig'de kritik bir sürece giren Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, deplasmanda oynanacak olan Torku Konyaspor maçı öncesi takımı yalnız bırakmama kararı aldı.

Şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonda büyük bir hayal kırıklığı yaşayarak ligin alt sıralarına doğru gerileyen Trabzonspor, Galatasaray ve Osmanlıspor mağlubiyetleri sonrası çıkış arıyor. Ligde 1 maç eksikle 27 puanı olan Trabzonspor, tarihinin en kötü günlerini yaşarken, kritik bir döneme girdi. Bir yandan ekonomik sorunlarla boğuşan, diğer yandan yeni bir yapılanmanın temellerini atmak için büyük bir uğraş veren Başkan Muharrem Usta, takımı yaşanan sportif çöküşten çıkarmanın çarelerini arıyor. Moral ve motivasyonun dip yaptığı Karadeniz ekibinde, Torku Konyaspor maçı büyük bir önem taşıyor.

BAŞKAN TAKIMLA BİRLİKTE OLACAK

Trabzonspor'da, şehir dışında yaşayan başkanların deplasman maçları öncesi Trabzon'a gelerek takımla birlikte olmalarına çok sık rastlanmazken, Muharrem Usta kritik Konyaspor maçı öncesi Trabzon'a gelerek takımla birlikte olacak. Yarın Trabzon'a gelmesi beklenen Usta, öncelikle Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ve Teknik Direktör Hami Mandıralı ile toplantı yapacak. Takımın güncel durumu hakkında detaylı bilgi alacak olan Usta, daha sonra futbolcularla bir araya gelerek içinde bulundukları zorlu süreçle ilgili olarak değerlendirme yapacak. Usta, Trabzon'da yapacağı temasların ardından cumartesi günü takımla birlikte Konya'ya hareket edecek. 6 Mart Pazar günü oynanacak olan Konyaspor maçının saatine kadar takımı yalnız bırakmayacak olan Başkan Muharrem Usta, moral ve motivasyon olarak teknik heyete ve takıma destek verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor