Trabzonspor'da sıcak saatler! 2 futbolcu ile sözleşme feshi gündemde

Trabzonspor yabancı kontenjanı konusunda elini rahatlatmak adına harekete geçti.

Süper Lig'de 19. haftayı 30 puanla 3. sırada kapatan Trabzonspor, ara dönem için çalışmalarına başladı.

Bir yandan kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan Trabzonspor yönetimi, diğer yandan da eldeki yabancı oyuncuların bir kısmını göndermenin planlarını yapıyor.

BENKOVİC VE FERNANDEZ'DE FESİH GÜNDEMDE

Bordo mavili takımda bu sezon beklentileri karşılayamayan Benkovic ile, sakatlık süreci sonrası henüz resmi maça çıkamayan Fernandez'in sözleşmesinin feshi gündeme geldi.

Trabzonspor'un; şartların oluşması halinde Benkovic ve Fernandez ile yollarını ayırmak istediği öğrenilirken, Larsen için de Molde'nin devreye girdiği ifade ediliyor. Trabzonspor'un, Larsen için de gelecek olan teklifleri değerlendirmeye alması bekleniyor.

BAKASETAS VE KOURBELİS İDDİASI

Trabzonspor'da ismi ayrılık dedikodularına karışan son isimler ise Bakasetas ve Kourbelis.

Henüz yeni sözleşme imzalanamayan Bakasetas ile sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan Kourbelis'in, Fatih Terim'in başına geçtiği Yunan temsilcisi Panathinaikos'un radarına girdiği öne sürülüyor.

Yunan basını; Panathinaikos'un, şampiyonluk hasretini dindirmek için kesenin ağzını açabileceğini ve transferde şartları zorlayabileceğini vurguladı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler