Trabzonspor sıcak para arıyor! İşte lazım olan miktar

Trabzonspor’un bu ay sonuna kadar 300 Milyon TL’ye yakın para ödemesi gerekiyor.

Trabzonspor sıcak para arıyor! İşte lazım olan miktar

Trabzonspor'da bu ay içerisinde aynı zamanda bir seçimli Olağanüstü Genel Kurul yapılacak. Bu nedenle kongre süreci sonrasında seçilecek yönetimin en büyük sınavı bu parayı ödemek olacak.

Uzun yıllar sonra şampiyonluğa ulaşan, yaptığı kutlamalarla tüm dünyada ses getiren Trabzonspor’da işler çok farklı noktaya geldi.

Trabzonspor'da mart ayında yaklaşık 300 milyon TL'lik bir rakamın ödenmesi gerekiyor. Bu ay içerisinde aynı zamanda bir seçimli Olağanüstü Genel Kurul yapılacak. Bu nedenle kongre süreci sonrasında seçilecek yönetimin en büyük sınavı bu parayı ödemek olacak. 

Geçmişe dönük oyuncu alacaklarının birikmesi, sezon başı transfer edilen bazı isimlerin bonservis taksitlerinin bir bölümünün gelmesi ve prim alacaklarının bulunması nedeniyle bu miktar birikmiş durumda. Ayrıca nisan ayında da yeni ödemeler var. Bordo mavili kulüpte seçilecek yeni yönetim, kısa vadede ciddi bir kaynak oluşturmak durumunda.

ertuğrul doğan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor