Trabzonspor'da sıcak gelişme! Bakasetas'tan sonra o da yol ayrımında

Trabzonspor'da Bakasetas'ın ayrılığı için geri sayıma geçilirken, Danimarkalı oyuncu ile de yol ayrımına gelindi.

Trabzonspor'da ayrılık rüzgarı devam ediyor.

Bordo mavili takım, Kourbelis ve Teklic'i Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'e kiralarken, Bakasetas ve Larsen ile de yol ayrımına gelindi.

Bakasetas'ın, Yunan temsilcisi Panathinaikos'a transferinde son detaylar görüşülürken, Larsen'in de takımdan ayrılması gündeme geldi.

İsveç ekiplerinden Malmö'nün, Trabzonspor forması giyen Larsen'i kadrosuna katma konusunda ısrarcı olduğu, oyuncu cephesinin de ayrılma fikrine sıcak baktığı öğrenildi.

Trabzonspor ile Malmö arasındaki görüşmelerde mesafe alınması durumunda, Larsen'in de bordo mavili ekibe veda etmesi bekleniyor.

Kourbelis ve Teklic'i kiralık olarak gönderen Trabzonspor, Bakasetas ve Larsen'in de ayrılığının resmiyete dökülmesi halinde yabancı kontenjanı konusunda elini rahatlatmış olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler