Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzonspor Yayın tarihi: 22 Ağustos 2026 17:22 Güncellenme tarihi: 22 Ağustos 2026 18:00

Trabzonspor’da Shomurodov için yeni hamle kararı!

Trabzonspor’un santrfor arayışında Eldor Shomurodov ismi yeniden öne çıktı. Bordo-mavililerin Özbek golcü için yeni bir hamle yapma kararı aldığı ve Başakşehir maçının ardından temasların yeniden gündeme gelebileceği belirtildi.

Trabzonspor’da transfer çalışmalarının merkezinde santrfor bölgesi bulunurken, daha önce de gündeme gelen Eldor Shomurodov dosyası yeniden hareketlenmesi bekleniyor. Teknik Direktör Fatih Tekke’nin Özbek santrforu uzun süredir beğendiği bilinirken Başakşehir ile geçmiş dönemde iki kez temas kurulduğu iddia edildi.

BAŞAKŞEHİR MAÇI SONRASI GÖRÜŞME İHTİMALİ

Bordo-mavililerin hafta sonu Başakşehir ile karşılaşacak olması transfer süreci açısından da dikkat çekti. Elde edilen bilgilere göre kritik maç öncesi ya da sonrası Trabzonspor’un oyuncu için yeniden hamle yapma kararı aldığı iddia edildi.  Shomurodov için 12 ila 15 milyon Euro seviyesinde rakamların telaffuz edildiği belirtilirken, olası pazarlık sürecinde daha uygun şartların oluşabileceği değerlendirmesi yapıldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!