Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu'nun 11. haftasında Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Alanya Oba Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan bordo-mavililer, deplasmandan üç puanla döndü.
GOLLER İLK YARIDA GELDİ
Teknik direktör Thomas Reis yönetimindeki Trabzonspor, ilk yarıda Wagner Pina ve Mohamed Salah'ın golleriyle üstünlüğü ele geçirdi.
Bordo-mavililer, ikinci yarıda skor avantajını koruyarak karşılaşmayı galibiyetle tamamladı ve ligdeki galibiyet serisini altı maça çıkardı.
KAFKAS'TAN ŞAMPİYONLUK DEĞERLENDİRMESİ
Karşılaşmanın ardından beIN SPORTS yorumcusu Tolunay Kafkas, Trabzonspor'un şampiyonluk şansını değerlendirdi.
Bordo-mavililerin son haftalardaki performansına değinen Kafkas, devre arasına kadar yakalanan çıkışın sürdürülmesinin önemine işaret etti.
Kafkas, sakat oyuncuların takıma dönmesi ve devre arasında yapılmasını beklediği transferlerin de Trabzonspor'un şampiyonluk yarışında etkili olabileceğini belirtti.
"BENCE O SENE BU SENE"
Tolunay Kafkas, Trabzonspor'un şampiyonluk ihtimaline ilişkin şu ifadeleri kullandı:
"Trabzonspor devre arasına kadar böyle devam ederse ben şampiyon olacağını düşünüyorum. Sakatlar dönecek. Ayrıca devre arası da transfer yapılacak. Bence o sene bu sene. Ben Trabzonspor'un şampiyon olacağını düşünüyorum"