Trabzonspor’da sevindirici gelişme! O belge alınıyor! Avrupa yolu resmen açılıyor

Trabzonspor UEFA nezdinde borçsuzluk yazısını alabilmesi için gerekli olan 200 milyon TL’lik ödemeyi bugün gerçekleştirip sırtındaki en büyük kamburu atarak yola devam edecek.
Trabzonspor’da sevindirici gelişme! O belge alınıyor! Avrupa yolu resmen açılıyor

Trabzonspor’da UEFA süreci kapsamında kritik ödeme gerçekleştiriliyor. Bordo-mavili kulübün borçsuzluk yazısını alabilmesi için gerekli olan yaklaşık 200 milyon TL’lik (4 milyon Euro bandında) ödemenin gün içerisinde yapıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre söz konusu ödemenin tamamlanmasının ardından Trabzonspor, UEFA nezdinde borçsuzluk yazısını alacak ve süreci resmiyete kavuşturacak.

Borçsuzluk yazısının alınmasıyla birlikte Trabzonspor’un UEFA nezdindeki yükümlülüklerini yerine getirdiği resmen belgelenecek ve Avrupa yol haritası açısından da en önemli eşik geride kalmış olacak. 

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum