Trabzonspor'da seri sonu! Bunu kimse beklemiyordu

Trabzobnspor'un 5 maçlık seriei sona erdi.

Trabzonspor'da seri sonu! Bunu kimse beklemiyordu

Trabzonspor'un üst üste kazandığı beş maçlık galibiyet serisi, Alanya deplasmanında beklenmedik bir sonla noktalandı. Bordo-Mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı'nın liderlik yarışında Beşiktaş'ın kaybettiği haftayı avantaja çevirme planı, maalesef ki istenilen sonucu vermedi.

Ligde üst üste dört mağlubiyetin ardından Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği'ni mağlup ederek moral bulan Trabzonspor, sonrasında oynadığı dört maçı da kazanarak seriyi beşe çıkarmıştı. Bu maçlarda kalesini gole kapatan Bordo-Mavililer'in bu başarısı, Alanya'da son buldu.

Maçın henüz 8. dakikasında geriye düşen Trabzonspor, ilk yarının sonlarına doğru Uğurcan Çakır ve Denswil ikilisinin hatalı bir anında kalesinde ikinci golü gördü. İkinci yarıya hızlı bir başlangıç yapan ancak hücumda etkili olamayan Trabzonspor, 73. dakikada Efecan Karaca'nın golüne engel olamayarak maçı kaybetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor