Trabzonspor'da seri hedefi

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, Göztepe maçını kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.   Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Göztepe ile karşılaşacakları

Trabzonspor'da seri hedefi
Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, Göztepe maçını kazanarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Kaynak, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Göztepe ile karşılaşacaklarını anımsattı.
 
Göztepe ile zor bir maça çıkacaklarını vurgulayan Kaynak, ''Rakibimizi ciddiye alıyoruz. İyi mücadele eden bir ekip. Çekişmeli bir maç olacak. Bizim niyetimiz de belli. Kazanmaya başladığımız haftalarda direncimizin kırılmasını istemiyoruz. Göztepe maçının hakkını vererek, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz'' diye konuştu.
 
Maça iyi hazırlandıklarını da ifade eden Kaynak, ''Tek düşüncemiz kazanmak ve bunun için elimizden geleni yapacağız. İyi bir ekibiz. Tempolu oynamaya çalışacağız. Düşüncemizi eyleme dökebilirsek istediğimizi de alırız" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler