Trabzonspor’da Selçuk İnan bilmecesi

Trabzonspor'da Selçuk İnan bilmecesi sürüyor. Bazı yöneticiler bu iddiayı yalanlarken bazı diğer kesimi ise oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirildiğini söylüyor.

Trabzonspor’da Selçuk İnan bilmecesi

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’da Pazar günü oynanacak olan Konyaspor maçı hazırlıkları devam ederken bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.


Burak Yılmaz'ın Trabzonspor’a transferinin ardından, Selçuk İnan iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Bugün Ulusal Basında da gündeme gelen Selçuk İnan transferiyle ilgili olarak haber61'in görüş aldığı yöneticilerin bir kesimi bu haberleri kesin bir dille yalanlarken diğer kesimin oyuncu ile bir görüşme gerçekleştirildiği iddia edildi.

Selçuk İnan konusu Trabzonspor’un gündemine nasıl geldi ?

Çin’in BejingGuan takımından Trabzonspor’a imza atan Burak Yılmaz’a düzenlenen törende oyuncuya sorulan Selçuk İnan sorusu üzerine Burak Yılmaz’ın verdiği cevap kafaları karıştırmıştı. Trabzonspor cephesinin Selçuk İnan ile 3-4 gün önce bir görüşme gerçekleştirdiği ve olumlu ve ya olumsuz bir kararın çıkmadığı belirtildi.Galatasaray teknik heyetinin bu sezon Selçuk İnan’ı düşünmediği ve Selçuk İnan’ın mevkiine yapılan transferler bunu doğrular nitelikte.

İstanbul kanadı yalanlıyor

Selçuk İnan transfer dedikodularını Trabzonspor’un İstanbul kanadında yeralan bazı yöneticileri kesin bir dille yalanlarken böyle bir transferin Trabzonspor’un gündemine gelmediğini iddia ettiler.

Burak Yılmaz eski takım arkadaşına kavuşmak istiyor

İmza töreninde o benim arkadaşım değil kardeşim açıklamasında bulunan Burak Yılmaz şartlar uygun olursa aynı takımda tabiki futbol oynamak isterim dediği Selçuk İnan konusunda Trabzonspor yönetiminin izleyeceği yol haritası merakla bekleniyor.

Taraftar Selçuk İnan ismine tepkili

32 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli bulunmazken Sadri Şener başkanlığında ki yönetimin görevde olduğu süre içinde Trabzonspor’da sözleşmesini yenilemeyip Galatasaray’a imza atması Trabzonspor camiası ve taraftarlarca tepki çekmiş ve oyuncu ağır eleştirilere maruz kalmıştı.Trabzonspor taraftarları ise Selçuk İnan konusunda Burak Yılmaz’a gösterilen hassasiyetin aynını göstermiyor. Takımını yarı yolda bırakan bir topçu ile  Trabzonspor’un tekrar çalışmasını istemeyen birçok taraftar eğer transfer gerçekleşirse nasıl bir tavır takınacağı merak konusu.

Selçuk İnan Galatasaray’da ne kadar kazanıyor

Galatasaray ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan Selçuk İnan’ın bu sezon ve gelecek sezon için alacağı ücret 2017-2018 futbol sezonu için 2.9 Milyon Euro garanti ücret ve maç başına 25.000 Euro
2018-2019 futbol sezonu için 2.950.000 Euro sabit transfer ücreti ve 25.000 Euro maç başı ücret olarak yansıdı.

Trabzonspor’da Birmingham City ile anlaşan Onazi’nin gitmeye hazırlandığı şu günlerde Onazi’nin gidişi Selçuk mu geliyor iddialarını doğurdu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor