Trabzonspor’da seçim heyecanı başladı! Listeler teslim edildi!

Trabzonspor’da Ağaoğlu yönetimi listesini Divan Kurulu Başkanlığı’na sundu.

Trabzonspor’da seçim heyecanı başladı! Listeler teslim edildi!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor’da yaklaşan Genel Kurul öncesinde başkan adaylarının listelerini Divan Kurulu’na sunmaları bekleniyordu. Ancak Ahmet Ağaoğlu yönetimi listelerini çoğunluk aranmayan ve yarın yapılacak olan Genel Kurul öncesi sunmayı düşünmüyordu ancak Divan Kurulu’ndan gelen uyarı sonucunda listeyi bugün sundu.

23 Kasım’da Cuma günü yani yarın yapılacak Genel Kurul’un çoğunluk aranan ilk toplantısı için Ağaoğlu yönetimi 361 delege imzasıyla birlikte listesini bugün Divan Kurulu’na sundu. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile birlikte 7 kişiden oluşan listede yedek yöneticilerin ağırlıkta olduğu öğrenilirken, çoğunluk sağlanma şartı olmayan ve 1-2 Aralık’ta yapılacak olan Trabzonspor’un yeni başkanının seçileceği Genel Kurul’un ikinci toplantısından önce 27 Kasım’da yönetim kurulu aday listesinin tamamını Divan Kurulu’na sunacağı ve kamuoyu ile paylaşacağı öğrenildi.

Bu tarihe kadar liste çalışmalarını sürdürecek Ağaoğlu’nun mevcut yönetimde bulunan bazı isimlerle yolları ayırabileceği ve onların yerine gelecek isimler için çalışmalar yaptığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Ayrıca yapılacak Genel Kurul’da seçilecek olan Sicil Kurulu ve Disiplin Kurulu listeleri de bugün Divan Başkanlığı’na sunuldu. Sicil Kurulu için Osman Çavuşoğlu, Disiplin Kurulu içinse Av. Haluk Raci Gençosman listelerini Divan kuruluna sundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor