Trabzonspor'da scout iş başında

TRABZONSPOR’un yeni kurulan 'scout ekibi'nin, yeni sezonda göreve getirilecek teknik direktöre geniş kapsamlı bir transfer listesi sunacağını açıklayan Kulüp Başkanı Muharrem Usta, alınacak futbolcularda menajerlerin etkisinin olmayacağını söyledi.   70 M

Trabzonspor'da scout iş başında
TRABZONSPOR’un yeni kurulan 'scout ekibi'nin, yeni sezonda göreve getirilecek teknik direktöre geniş kapsamlı bir transfer listesi sunacağını açıklayan Kulüp Başkanı Muharrem Usta, alınacak futbolcularda menajerlerin etkisinin olmayacağını söyledi.
 
70 MAÇ İZLEDİLER
 
Başkan Muharrem Usta yönetiminin oluşturduğu scout (keşfetme) ekibi, yeni sezon için alternatifli bir transfer listesi hazırlamaya başladı. Bu arada Başkan Usta'nın ısrarla üstünde durduğu ekipte çalışanların sayısı da 12'ye ulaştı. Keşfetme ekibi, 3 haftalık süreçte 30'u canlı olmak üzere, 70'den fazla müsabaka izledi.
 
BÖLGELERE DAĞILDILAR
 
Bordo mavili kulübün scout ekibi, ağırlıklı olarak 17 ila 25 yaş arasında isimler üzerinde duruyor. Türkiye’de ayrı ayrı bölgelere dağılan ekip, Avrupa’da balkanlar, orta Avrupa ve batı Avrupa’yı da takip ediyor. Ayrıca Afrika ve Güney Afrika'da mercek altında tutuluyor.
 
BAŞKAN USTA: "DOĞRU KARARLARI VERECEĞİZ"
 
Başkan Muharrem Usta, ekibin çok kapsamlı bir şekilde çalıştığını belirterek bu konuda şunları söyledi:
 
"Artık menajerler, transfer döneminde bize liste sunmayacak. Kendi ekibimiz bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor. Yönetim kurulu olarak ekibimizin belirleyeceği isimleri teknik direktörümüz ve başka bir ekibimizle değerlendirdikten sonra doğru kararları vereceğiz. Tabi ki hata olabilir ama bu hatalar, asgari düzeyde olacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler