Trabzonspor'da savunma günü!

Gaziantepspor maçının ardından hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarının Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan çıkarılmaması sonucu PFDK'dan ceza alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yönetici, yarın (Perşembe) Tahkim Kurulu'nda sözlü savunma yapacak

Trabzonspor'da savunma günü!

Gaziantepspor maçının ardından hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarının Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan çıkarılmaması sonucu PFDK'dan ceza alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yönetici, yarın (Perşembe) Tahkim Kurulu'nda sözlü savunma yapacak.

PFDK'nın uzun süreli hak mahrumiyeti ve yüksek para cezaları verdiği Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile 8 yönetim kurulu üyesi, Tahkim Kurulu'ndan sözlü duruşma talebinde bulunmuştu. Yarın saat 14.00'te Tahkim Kurulu'ndaki duruşmada sözlü olarak savunmalarını verecek olan Başkan Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, ayrıca lehteki delilleri de sunacak. Bu deliller arasında Vali Abdil Celil Öz ve emniyet yetkililerinin açıklamaları, koridorlardaki kamera görüntüleri gibi görsel materyallerin de olduğu belirtildi.

Bordo-mavili yöneticiler, savunmaların ardından cezalarda ciddi oranda indirim beklediklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor