Trabzonspor'da Salih Dursun atağı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Erkan Zengin ve son günlerde Fransız kulüplerinin peşinde olduğu iddia edilen Salih Dursun hakkında açıklamalarda bulundu.Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Aslan yaptığı açıklamada "Bize göre Erkan Zengi

Trabzonspor'da Salih Dursun atağı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, Erkan Zengin ve son günlerde Fransız kulüplerinin peşinde olduğu iddia edilen Salih Dursun hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Aslan yaptığı açıklamada "Bize göre Erkan Zengin kulübe katkı sağlıyor. Taraftar bu protestoları ne olursa olsun maç oynanırken hiç şık değil. Tepkini o anda ortaya koyarsın ama sonra bitirirsin. Erkan’ın başarısı konusunda biraz daha beklemek gerekir. Takım Beşiktaş maçında genel olarak iyi futbol oynamadı. Hep birlikte bir hava yakaladığında Erkan Zengin’in de performansı yükselecektir. Mehmet Ekici sakat sakat oynamasına rağmen performansı iyiydi. Erkan Zengin baktığımız zaman geldiğinden beri takımın genelinden daha kötü bir performans sergilemiyor. Takımın genel performansı neyse Erkan da onu ortaya koyuyor dedi.

Salih Dursun hakkında da açıklamalarda bulunan Aslan Salih Dursun savaşçı ve hırslı bir futbolcu. Trabzonspor’da kalmasını isteriz. Koşullar uygun olursa Salih’i alırız. Performansından memnunuz. Salih gibi bir oyuncunun takımda kalmasını isteriz. Kulübü ile görüşüp koşullar uygunsa kararını veririz ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler