Trabzonspor’da sakatlarda son durum! Yıldız isimden sevindiren haber

Süper ligin 23. Haftasında 4 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da Ümraniyespor’u evinde ağırlayacak Trabzonspor’da maçın hazırlıkları sürüyor. Bordo mavili takımda sakatlıkları bulunan oyunculardan iyi haberler gelmeye devam ediyor.

Trabzonspor’da sakatlarda son durum! Yıldız isimden sevindiren haber

UEFA Konferans Ligi son 16 turuna kalamayan Trabzonspor’da gözler lig müsabakalarına çevrildi.

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde çalışmalarını sürdüren bordo mavililerde süper ligin 16. Haftasında oynanan Fatih Karagümrük maçında köprücük kemiğinden sakatlanan Edin Visca takımla birlikte çalışmalara devam ediyor. 

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın şans vermesi halinde oyuncunun yeniden sahalara döneceği öğrenildi.

Trabzonspor’un sakatlığı sebebiyle uzun bir ara takımdan ayrı kalan Serkan Asan da takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Sakatlığı tamamen geçen futbolcu formunu yakalamak için sıkı bir çalışma temposunun içine girdi. Teknik direktör Abdullah Avcının şans vermesi halinde oda takımdaki yerini alacak.

Trabzonspor’un şampiyonluğuna büyük katkı yapan Trabzonspor’un tecrübeli oyuncusu Marek Hamsik’de takımla çalışmalarını sürdürüyor.

Sakatlığı tamamen iyileşen oyuncunun form tutmak için yoğun bir idman programının içine girdi. 

Performansının el verdiği müddet içinde futbolun içinde kalmayı ve oynamayı isteyen Slovak oyuncu için son kararı teknik direktör Abdullah Avcı verecek.

Trabzonspor’un şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Dorukan Toköz ise yaşadığı talihsiz sakatlık nedeni ile uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı, oyuncu için sevindirici haberler gelmeye başladı. 

Başarılı oyuncunun Nisan Ayının 2. haftasından sonra takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Tedavisine İstanbul’da devam edilen oyuncunun eski formuna kavuşmak için yoğun bir mesai harcıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor