Trabzonspor'da Şahin'den Haber61'e özel açıklamalar

Trabzonspor'da Haluk Şahin, Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'da Şahin'den Haber61'e özel açıklamalar

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Antalya'da devam eden kamp ve gündemle ilgili olarak Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Sosa Dümene Geçti

Kampın oldukça iyi geçtiğini söyleyen Şahin , kaptan Jose Sosa'nın takıma önderlik ettiğini belirterek “ Sosa kaptan olarak dümeni ele aldı. Sağ olsun gerçekten takıma sahip çıkıyor.” dedi

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun kampa gelerek takıma moral verdiğini söyleyen Şahin “ Kamp oldukça iyi geçiyor. Başkanımız gelerek takıma moral verdi, futbolcularla görüştü. Gençlerimiz takıma adapte oluyor. Hocamız da gayet mutlu. Neşeli bir kamp geçiriyoruz.” İfadelerini kullandı.

Kucka'yı isteyenler var

Kucka'ya teklifler olduğunu doğrulayan Şahin “ Biz nasıl diğer kulüplerden futbolcu istiyorsak Kucka'yı da isteyen takımlar var. Resmi bir teklif yok ama arayıp soranlar var. Resmi teklif gelirse kararı da yönetim verir.” dedi.

Gençler için karar hocada Altyapıdan gelen gençlerden umutlu olduklarını dile getiren Şahin sözlerini şöyle tamamladı. Altyapıdan gelen genç futbolcularımız çok çalışıyor, uyum sağlamaya gayret gösteriyorlar. Kamp sonunda bu futbolcularla ilgili kararı hocamız verecek. Gelecekte bu takımın bünyesini oluşturacak futbolcular var mutlaka bunları da hocamız belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor