Trabzonspor’da sağ bek kararı! Kadroda düşünülmüyor...

Trabzonspor’da Serkan Asan’ın geleceği konusunda karar verildi.

Trabzonspor’da sağ bek kararı! Kadroda düşünülmüyor...

Trabzonspor, sağ bek pozisyonunda yaşanan belirsizlikler nedeniyle transfer arayışlarını hızlandırdı. Mevcut sağ bekler Mehmet Can Aydın ve Serkan Asan'ın takımdaki gelecekleri konusunda önemli kararlar alındı.

Mehmet Can Aydın'ın opsiyonunun kullanılmaması sebebiyle Schalke 04'e geri dönmesi bekleniyor. Serkan Asan ise kiralık olarak forma giydiği Pendikspor'daki performansı sonrası Trabzonspor'un gelecek sezon kadrosunda düşünülmüyor.

Belçikalı oyuncu Thomas Meunier’in yedek pozisyonunu güçlendirmek için bordo-mavililer, sağ bek mevkiine yeni bir transfer yapmayı planlıyor. Bu doğrultuda, Mustafa Eskihellaç, Onur Bulut ve Ogün Bayrak gibi isimler gündeme geldiği belirtiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler