Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu Fırtınası

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği müsabakasını çıkış maçı olarak gören Trabzonspor'da, teknik direktör Sadi Tekelioğlu rüzgarı esiyor.    Spor Toto Süper Lig'de hem saha içi hem de saha dışı sorunlarla boğuşan Trabz

Trabzonspor'da Sadi Tekelioğlu Fırtınası
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği müsabakasını çıkış maçı olarak gören Trabzonspor'da, teknik direktör Sadi Tekelioğlu rüzgarı esiyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'de hem saha içi hem de saha dışı sorunlarla boğuşan Trabzonspor, sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçını yeni teknik ekibiyle kazanarak yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. 5-6 Aralık'ta düzenlenecek kongre dönemine kadar takımın başına geçen Sadi Tekelioğlu, devam edecekmiş gibi program uyguluyor.
 
Aykut Demir ve Marko Marin olayının tatlıya bağlanmasında büyük bir rol oynayan Tekelioğlu'nun oyuncularla yakından ilgilenmesi takım içindeki tüm havayı değiştirdi. Tekelioğlu'nun olumlu yaklaşımı son dönemde kadroya giremeyen oyuncuların için de umut olurken, bordo-mavili oyuncuların antrenmanlardaki hırslı görüntüleri dikkat çekiyor. Altyapıdan gelen oyuncuların da ağabeyleri karşısındaki hırsı, yapılan çalışmaları heyecanlı hale getirirken, bu duruma en çok sevinenlerin başında ise tecrübeli teknik adam geliyor.
 
KRİTİK MAÇLAR TEKELİOĞLU'NU BEKLİYOR
 
Trabzonspor camiası 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak olan Olağan Genel Kurula odaklanırken, bir taraftan ise Gençlik Geliştirme Merkezi teknik sorumlusuyken, bir anda A takımın başına geçen Sadi Tekelioğlu'nun kritik maçlarda nasıl sonuçlar alacağına kilitlendi. Sıkıntılı ortamda takımın bütün sorumluluğunu üzerine alan Tekelioğlu'nu Gençlerbirliği ve kritik Fenerbahçe maçları bekliyor. Sıkıntılı süreçte sorumluluğunun bilincinde olan tecrübeli teknik adam, mental olarak da oyuncularını zorlu sürece hazırlamaya çalışıyor.
 
Ligde 12. sırada bulunan bordo-mavililerin Sadi Tekelioğlu yönetiminde alacağı sonuçlar da takımın geleceği adına büyük bir önem taşıyor. Kongrenin yapılacağı tarihlere kadar 3 maça çıkacak olan Tekelioğlu ve öğrencileri Gençlerbirliği ile Avni Aker'de seyircisiz oynayacak, ardından Fenerbahçe deplasmanına gidecek olan bordo-mavililer daha sonra 7 Aralık Pazartesi günü Eskişehirspor'u yine sahasında seyircisiz olarak konuk edecek. Söz konusu maçlarda alınacak olan sonuçlar ise yeni yönetimin yol haritasını belirlemede etkili olacak. 3 maçtan alınacak sonuçlara göre Karadeniz ekibi ya daha dibe doğru sürüklenecek ya da Tekelioğlu ile birlikte lige yeni bir başlangıç yapacak.
 
OYUNCULARIYLA SÜREKLİ BİR ARAYA GELİYOR
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor. Görev süresinin belli olmadığını oyuncularına aktaran tecrübeli çalıştırıcı, birlikte oldukları süre boyunca herkesten ciddi bir çalışma beklediğini vurguladı. Mental olarak oyuncularını Gençlerbirliği mücadelesine hazırlayan Sadi Tekelioğlu, taktiksel olarak da forvet oyuncularına sürekli gol çalışması yaptırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor