Trabzonspor'da Rolando iddiası

Trabzonspor'da yeni başkan Muharrem Usta ile yeni döneme girilirken, transfer çalışmaları da devam ediyor. Usta'nın özel olarak kurduğu ekip Trabzonspor'u şampiyon yapacak kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürürken, gündeme Türkiye'de uzun süre Fenerba

Trabzonspor'da Rolando iddiası

Trabzonspor'da yeni başkan Muharrem Usta ile yeni döneme girilirken, transfer çalışmaları da devam ediyor. Usta'nın özel olarak kurduğu ekip Trabzonspor'u şampiyon yapacak kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürürken, gündeme Türkiye'de uzun süre Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Rolando'nun girdiği iddia edildi

Foot Marseille adlı sitenin haberine göre, Marsilya'da ayrılmayı kafasına koyan Rolando, Trabzonspor'a gitmeyi ciddi ciddi düşünüyor. Rolando'yu isteyen bir başka takımın ise Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio olduğu iddia edildi.

Stoper mevkisinde görev alan Portekizli Rolando, 30 yaşında ve Marsilya ile sözleşmesi 2018 yılına kadar. 1.90 boyundaki oyuncu bu sezon Marsilya formasıyla 10 resmi maça çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor