Trabzonspor'da revizyon başlıyor

Trabzonspor'da gelecek yılın planları yapılmaya başlandı. Sportif direktörlük görevine Süleyman Hurma'yı getiren bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda takımda köklü bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.Geride kalan sezonda çok

Trabzonspor'da revizyon başlıyor

Trabzonspor'da gelecek yılın planları yapılmaya başlandı. Sportif direktörlük görevine Süleyman Hurma'yı getiren bordo-mavililer, teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda takımda köklü bir revizyona gitmeye hazırlanıyor.

Geride kalan sezonda çok sayıda futbolcu transfer etmesine rağmen istediği sonuçları bir türlü alamayan ve hedeflerinden bir bir uzaklaşan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal, takımda büyük bir revizyona hazırlanıyor.

Yanal'ın yönetime sunduğu raporda "Mevcut takımdan 14-15 ismin kalmasını istiyorum. Bazı futbolcuların gidişi ise gelecek olanlara bağlı olabilir" diyerek, yabancı oyunculardan sadece Cardozo ve Medjani'nin takımda kalmasına sıcak baktığı, sakatlığı bulunan Bosingwa'nın da bir ağabey olarak takımda tutulabileceğini söylediği öğrenildi.

Yanal; Waris, Yatabare ve Constant'ın satılmaları yönünde rapor sunduğu, kiralık olarak Belkalem'in de alınmamasını istedi. Tecrübeli teknik adamın takımda kalmasını istediği yerli oyuncular arasında ise Fatih Atik ve Mustafa Akbaş isimleri dikkat çekti. Yanal'ın bu oyuncularla ilgili olarak, "Joker olarak birçok mevkide değerlendirebiliyorum ve katkılarından fazlasıyla memnunum" dediği kaydedildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, devre arasında kiralık olarak Erciyesspor'a verilen Serdar Gürler, Eskişehirspor'a verilen Mustafa Yumlu ile Steau Bükreş'e gönderilen Bourceanu'ya sıcak bakmıyor. Sadece Yumlu'nun yapılacak olan transferlere bağlı olarak takımda kalıp kalmayacağı konusunda kesin bir karar vermeyen Yanal, Sportif Direktör Süleyman Hurma aracılığıyla yönetime bu futbolculara kulüp bulunmasını talep edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler