Trabzonspor'da Rekor Günü!

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor’a 4-2 mağlup olarak morali alt üst olan Trabzonspor’da rota yeniden Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. F Grubu’nda oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan ve bir üst tura yükselmeyi garantileyen Bordo-Mavililer, bu

Trabzonspor'da Rekor Günü!

Spor Toto Süper Lig’de Bursaspor’a 4-2 mağlup olarak morali alt üst olan Trabzonspor’da rota yeniden Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. F Grubu’nda oynadığı 4 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan ve bir üst tura yükselmeyi garantileyen Bordo-Mavililer, bugün grubun son sırasında yer alan Nazilli Belediyespor’u konuk edecek. As oyuncularını riske etmeyecek olan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, sahneyi gençlere bırakacak.

CAFER REKOR KIRACAK !

Fırtına’nın ve Milli Takım’ın U17 kadrosunda yer alan Abdülkadir Ömür ile Cafer Tosun başta olmak üzere, ağırlıklı olarak genç isimlerden oluşan bir kadro sahada olacak. Adanaspor ile 12 Ocak’ta yapılan kupa maçında son 
25 dakikada görev alan 25 Haziran 1999 doğumlu Abdülkadir, en genç yaşta forma giyen futbolcu olarak kulüp tarihine geçmişti. Orta alanda forma giyen 20 Kasım 1999 doğumlu Cafer, Nazilli Belediyespor’a karşı forma giymesi durumunda Abdülkadir’den bu unvanı alarak, kulüp tarihine geçecek. Karşılaşma, saat 18:00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak.  Hakem Erkan Engin’in yöneteceği maç A Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor