Trabzonspor'da rekor Batista Mendy'de!

Trabzonspor'un bu sezon şu ana kadar en fazla bonservis bedeli ödediği isim Batista Mendy oldu.

Trabzonspor'da rekor Batista Mendy'de!

Transfer döneminin bitimine kısa süre kala gaza basan ve 3 yıldızı birden Trabzon'a getiren Trabzonspor, bu sezon şu ana kadar en pahalı transferini Batista Mendy ile yapmış durumda.

İlk etapta kadrosuna Kourbelis, Fernandez gibi oyuncuları bonservis bedeli ödemeden katan Trabzonspor, lig başladıktan sonra kesenin ağzını açtı.

MENDY İÇİN 4.4 MİLYON EURO

Bordo-mavili kulüp, 4+1 yıllık sözleşme imzaladığı Batista Mendy için 4,4 milyon avro karşılığında Fransız Kulübü Angers ile anlaşmaya vardı. Karadeniz ekibi, 23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusunu kadroya dahil ederek bu sezon en yüksek bedelli oyuncu transferini gerçekleştirdi.

PEPE'YE 3 MİLYON 350 BİN EURO MAAŞ

Karadeniz ekibi, Nicolas Pepe ile 1 yıllık sözleşme imzalarken oyuncuya 1 milyon 750 bin avro garanti ücret, 1 milyon 600 bin avro da imza parası olmak üzere 3 milyon 350 bin avro ödeme yapacak.

Rayyan Baniya için Fatih Karagümrük'e 2 milyon 50 bin avro, Teklic için NK Varazdin'e 1 milyon avro ödeme yapacak Trabzonspor, Fountas'ı ise bedelsiz olarak kadroya kattı.

Bordo-mavili kulüp, kiraladığı Benkovic için Udinesse Kulübüne 500 bin avro ödeyecek.

Karadeniz ekibi, eski oyuncusu Berat Özdemir için Al İttifak Kulübüne bedel ödemezken, oyuncuya 33 milyon lira verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler