Trabzonspor'da rekabet üst seviyede

Bordo mavililerde alternatifli kadro Yanal'ın elini güçlendirdi

Trabzonspor'da rekabet üst seviyede

Trabzonspor'da devre arası kadroda yaşanan değişim takım içerisinde rekabeti en üst seviyeye çıkardı.


Ligin ilk yarısında kadro derinliği sıkıntısının altını çizen Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, ligin 2. yarısında ise alternatifli kadro ile birlikte farklı oyun planlarının üzerinde duruyor. 

Son haftalarda yakalanan çıkışla birlikte bu sezon sonu hedefini Avrupa kupalarına katılmak olarak belirleyen bordo mavililerde, her pozisyonunda en az 2 alternatifin olması Ersun Yanal'ın elini güçlendiriyor. 

Joao Pereira ve Mas'ın gelmesiyle savunmada alternatif oyuncusu sayısı atan bordo mavililerde, Uğur, Durica ve Mustafa Akbaş arasında ciddi anlamda bir forma rekabeti yaşanıyor.

Bordo mavili ekibin ligin 2. yarısında en güçlü olduğu pozisyon ise orta saha mevkii. Okay ve Onazi'nin ilk 11'de başladığı Trabzonspor'da Aytaç ile birlikte yeni transfer Carl Medjani ve genç oyuncu Abdülkadir Ömür bu bölgenin alternatif isimleri olarak dikkat çekiyor. 

Hücum anlamında ligin ilk yarısına oranla daha farklı bir görüntü ortaya koyan Trabzonspor'da Olcay, Yusuf Yazıcı ve Castillo bu mevkiinin en dikkat çeken isimleri olarak gözüküyor. Gerçekleşen transferle birlikte hücum bölgesi adına Ersun Yanal'ın bundan sonraki süreçte yedek kulübesinde Bero, Yusuf Erdoğan gibi kozları da olacak.  

Trabzonspor'da bu sezon en ciddi forma rekabetinin yaşanacağı pozisyon ise forvet bölgesi. Rodellaga'nın gelişiyle birlikte performansını yükselten Dame N'doye ile birlikte Hugo Rodellaga arasında ciddi bir forma rekabeti yaşanacak.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler