Trabzonspor’da rekabet tavan yaptı

Trabzonspor'da yapılan son transferlerle rekabet üst seviyeye çıktı.

Trabzonspor’da rekabet tavan yaptı

Geçtiğimiz sezondan beri yapılan transferlere yaz döneminde Burak Yılmaz, Kucka, Sosa, Bongonda, Hubocan, Volkan Şen ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin eklenmesiyle kadro derinliği yakalayan Trabzonspor’da rekabet tavan yaptı. 


Yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı hedefleyen Trabzonspor'da, geçtiğimiz sezondan beri yapılan transferlere, yaz döneminde yıldız isimlerin eklemesi rekabeti de beraberinde getirdi. Son iki sezon içinde kadroda yaşanan büyük değişim uzun bir aradan sonra Karadeniz ekibinin alternatifli bir kadroya sahip olmasını sağlarken, takım içinde yaşanan forma savaşı Teknik Direktör Ersun Yanal’ın da elini güçlendirdi.

HER MEVKİDE REKABET VAR

Trabzonspor’da yeni sezon her mevkide forma savaşı yaşanıyor. Oyuncular ilk on bire girebilmek için tatlı bir rekabetin içine girerken, takımın yükselen performansı ise en çok Yanal’ı sevindiriyor. Bu sezon tercih noktasında tatlı bir sıkıntı yaşayacak olan deneyimli teknik adam kenar müdahalelerini daha rahat yapmış olacak. Son yıllarda kısıtlı bir kadro ile mücadele etmek zorunda kalan ve sıkıntı yaşayan Karadeniz ekibi artık kalede, savunmada, orta sahada ve forvet hattında oldukça alternatifli bir kadro derinliğine sahip olmasıyla üst düzey rekabet yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor