Trabzonspor'da Petkovic gelişmesi! Yarı fiyatına...

Trabzonspor, 5 Milyon istenen Petkovic'i yarı fiyatına bitirebilir.

Trabzonspor'da Petkovic gelişmesi! Yarı fiyatına...

Trabzonspor, Dinamo Zagreb'in başarılı forveti Bruno Petkovic'i transfer etmek için girişimlerini hızlandırdı. Geçen yaz yapılan transfer girişimleri sırasında Dinamo Zagreb'in 5 milyon Euro'luk talebine rağmen anlaşma sağlanamamıştı. Ancak bu sefer, fiyatın yarı yarıya düşebileceği konuşuluyor.

İdeal Bir Sezon Geçiren Petkovic

29 yaşındaki Hırvat forvet Bruno Petkovic, bu sezon Dinamo Zagreb ile çıktığı 36 maçta 17 gol atıp, 9 asist yaparak kariyerinin zirvesini yaşıyor. Bu performansıyla da Avrupa'nın dikkatini çekmeye devam ediyor.

İtalyan Kulüpleri de Peşinde

Petkovic, daha önce Serie A ekipleri Bologna ve Verona'da forma giymiş bir oyuncu. Ayrıca Hırvatistan Milli Takımı'nda da 36 maçta 11 gol kaydederek etkileyici bir performans sergiledi. Bu başarılar, onu İtalyan kulüplerinin de gözdesi haline getirdi.

Trabzonspor Harekete Geçti

Trabzonspor, gelecek sezon kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına devam ediyor. Takım, özellikle forvet hattını güçlendirmek için Bruno Petkovic'i listesine aldı. Sürecin 1 ay içinde netleşmesi beklenirken, Petkovic'in Dinamo Zagreb ile olan sözleşmesinde 1-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olan 2 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Trabzonspor, transfer için aceleci davranacak.

Pazarlıklar Devam Ediyor

Petkovic için geçen yıl uzun süren pazarlıklar sonuçsuz kalmış, Dinamo Zagreb yüksek bir transfer bedeli talep etmişti. Ancak bu yıl Trabzonspor'un yarı fiyatına anlaşma sağlayabileceği iddia ediliyor. Trabzonspor yönetiminin, oyuncunun serbest kalma maddesinden yararlanarak, kısa sürede resmi görüşmelere başlaması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor